REVIEW Aparat de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

REVIEW Aparat de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

9.575

Design

9/10

  Functii

  10/10

   Performanta

   10/10

    Pret

    10/10

     Pro

     • Funcția Wi-Fi
     • Preț
     • Compresor Daikin

     Contra

     <
     <

     Despre Gree

     Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer condiționat și colaborează cu celebra Daikin pentru producerea compresoarelor.

     Aparatul de aer condiționat Gree GWH12RA-K3DNA5M face parte din gama Viola, apărută pe piață în 2017. Este un aparat tip spliter echipat cu compresor G10 inverter care reduce consumul de energie. Capacitatea de răcire a acestuia este de 2050/10920/12970 (Min/Nom/Max BTU/h), iar cea de încălzire este de 2050/12150/12970 (Min/Nom/Max BTU/h). Inverterul G10 își face bine treaba consumând puțină energie, fiind adăugat în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire.

     Pentru a oferi un aer mai curat și mai proaspăt, aparatul este dotat cu un de filtru lavabil de protecție Cold Plasma care dezinfectează și sterilizează aerul din încăpere.

     Cele mai interesante functii ale Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M

     1.  Wi-Fi

     Prin modulul Wi-Fi integrat poți controla aparatul de aer condiționat de oriunde în lume, cu un smartphone sau o tabletă prin intermediul aplicației Gree+ (Link descarcare Google Play). În aplicație, avem setările de bază + unele pentru care nu există buton pe telecomandă, ele activându-se doar prin combinații de butoane (exemplu: butonul Save Energy). Am atașat mai jos câteva capturi de ecran din aplicația Gree+.

     2. Funcția “I Feel”

     Senzorul amplasat în interiorul telecomenzii permite preluarea valorii temperaturii de la nivelul utilizatorului pentru a ajusta cât mai precis temperatura setată. Aveți mai jos câteva poze cu telecomanda:

     3.  Funcția de autodiagnoză

     În cazul unei defecțiuni, aparatul afișează codurile de verificare pe telecomandă sau pe indicatorul de funcționare.

      4. Funcția de dezumidificare si antimucegai

     Scopul acestei funcții este de a uscă interiorul evaporatorului și de a preveni mucegăirea lui (din cauza depunerii de apă) și degajării unui miros neplăcut, eliminând 1,4 l/h condens.

     5. Dezghețare automată

     Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcționare indelungată se poate forma gheată pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de incălzire. Pentru a preveni înghețarea, funcția se activează automat.

     Concluzii

     După câteva săptămâni de utilizare sunt foarte mulțumit. Răcește foarte repede, mai ales când este selectat modul TURBO. Este destul de silențios și are multe funcții utile. Prețul este unui aparat de aer conditionat Gree GWH12RA-K3DNA5M este între 1500-1700 lei. În preț kitul de instalare este inclus, ceea ce înseamnă că instalarea va fi mai ieftină.

     Puteti cumpara serviciul de instalare a aparatului de aer conditionat prin linkurile de mai jos

     Durata 3-5 zile. Preț 379 lei.

     Durata 6-9 zile. Preț 349 lei.

     Despre autor

     Marius R.

     No Comments

     Leave a Reply