Black Friday – concept neînțeles de magazine online din România

black_friday

Black Friday (din engleză Vinerea Neagră) este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.

Sursa: wikipedia.

Se pare că magazinele online din România nu pricep conceptul de Black Friday. Multe fură startul și ceea ce mi se pare cel mai amuzant: anunța că va ține o lună! Dacă reducerile ar fi reale, pierderile ar fi imense. Câteva dintre magazinele în care Vinerea Neagră va ține o lună: altex, mediagalaxy, citgroup.

M-am uitat prin oferte și sunt mai slabe ca niciodată. Dezamăgire totală. Am găsit foarte multe reduceri false – prețuri umflate în ultima săptămână și reduse la începutul promoției și multe produse îmbătrânite. Mă gândeam să-mi cumpăr un telefon nou și am aruncat un ochi pe ce aveau în ofertă. Am găsit Samsung Galaxy S3, telefon lansat în 2012, în condițiile în care ultimul produs din gama Galaxy este S6 Edge Plus. Nu-mi dau seama dacă este black friday sau lichidare de stoc.

Despre autor

Marius R.

No Comments

Leave a Reply