Cum se dezactivează sincronizarea galeriei foto cu Picasa Web Albums

Sistemul de operare Android integrează, printre multe aplicatii proprii, și Picasa Web Albums pentru o organizare mai bună a fotografiilor și salvarea acestora pe cloud. Dar, dacă nu vrei să folosești Picasa, devine chiar enervant când îți cere userul și parola pentru sincronizare de fiecare dată când accesezi galeria foto (asta în cazul in care nu ați atașat deja contul de Picasa, bineînțeles). Puteți scăpa de această sincronizare urmând pașii de mai jos.

1. Settings > Accounts
2. Click pe Google
3. Selectați contul Google la care vă cere sincronizarea (în cazul în care aveți mai multe conturi Google, operațiunea trebuie repetată pentru fiecare cont în parte)
4. Debifati Sync Picasa Web albums
                                                                                                                                    picasa

Dacă doriți ca pozele deja sincronizate cu Picasa să nu mai apăra în Galerie, urmați pașii:

1. Settings > Application Manager
2. Applications > All
3. Selectați Gallery
4. Apăsați Clear Data și Clear Cache

Despre autor

Marius R.

3 Comments

  • Ora Exacta said:
    15 December, 2015 at 11:25

    Cautand pe netul din Romania iata ca am nimerit pe pagina dvs..
    Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor
    de pe aceasta pagina si va doresc cat mai mult succes!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 1

  • Nicoleta said:
    6 April, 2017 at 10:34

    Ieiii, m-am chinuit 2 zile sa sterg pozele din Picasa care sunt in telefon, si noroc acest articol care m-a salvat. 🙂

    Multumesc!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

    • Marius R. said:
      6 April, 2017 at 10:49

      Cu plăcere! 🙂

Leave a Reply